DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

TENTION !!!!!

20.9.2014 Triola Cup vrchařský podnik - volný podnik - Chomutov - Blatná . . . super asfalt . . . přijedte podpořit tradici a velkou snahu člověka, který tolik obětoval . . . Zvu Vás . . . Pro každého závodníka osvěžení zdarma od Restart Drink CZ . . odkaz dole je DEPO - trat je cca 3,5 km směr Blatno . .. vhodné i pro formule,motokáry . . . . Vítáni jsou i supersporty pro demonstrační jízdy . . . Těšíme se na Vás Wars Restart PilotTeam

http://www.mapy.cz/s/cX6f

 Wars Project 2014 – fight on hill and circuit

Sobota 7.6.2014 Hradiště 4km krásná trať a další boj vozů do vrchu v rámci KP 2014. Středa 11.6.2014 a netradiční termín Mezinárodního mistrovství Carbonia Cup 2014 . . . Začnu tedy postupně . . .

Po velké pauze, kdy nám pracovní povinnosti, oprava auta po požáru nedovolily účast na několika podnicích jak do vrchu, tak i na okruzích . . .

RTT race team se Subaru Impreza RTT WRC, Wars Project 2014 s vozy Mitsubishi Lancer EVO FFR, Škoda Octavia DTM a Autoexpres Litvínov se superrychlou Octavií KTCR byli připraveni na fighty . . . Jo, zapomněl jsem málem na našeho benjamínka Godzzillu , je to nějaký ten japonec s 600PS . . .

Díky partnerům, sponzorům a přátelům: RTT.cz, Autodílylitvínov.cz, Autopodbořany.cz, RedBull, William art s.r.o., Qwert, Eqx.sk, APmotorsport, Sport 5,  GripTv, Magic Planet, Motormix,  Rallyinzert.cz, Rallybazar.sk, Ceskeokruhy.cz, Restart, TROST,  Moet,  Zacapa Ron, Piloxing, GP racing Shop, Kalmar, Wars by Coperfield, Chickee photography & Shark pictures

We supported : Ben Cristovao – Championship music . . .

Se mohlo v pátek 6.6.2014 zakotvit a rozvinout základnu na Hradišti. Kam dorazilo Subaru a Mitsubishi . . . setkání se všemi bylo skvělé a díky skvělé kuchyni Petra a Blanky, jsme se hezky posilnily, což se v sobotu fakt hodilo . . . Ruda, Vláďa, Luděk a Tom se skvěle starali o auta a piloty celou sobotu . . . Úkol zněl jasně : nepustit nikoho na bednu a poprat se mezi sebou o příčku nejvyšší.

Tak jsme ráno před prvním tréninkem jeli ohřát autíčka a  . . . Subaru v poho , Petr spokojen, zato Jirka bohužel po příjezdu na základnu všem oznámil, že Myšák má nějaký problém, který musí vyřešit náš ladič Mick Kehl, čímž ho zdravíme do Číny a těšíme se až bude vůz optimalizován . Tak už to vypadalo, že půlka teamu jede domů. Díky vstřícnosti a splnění požadavků organizátora bylo povoleno místo Myšáka startovat s civilním Nissanem o váze 2 tun s 600 PS – ano, Godzzilla šla neplánovaně do akce . . .

Petr  od počátku plnil roli favorita a časy pod 2:08 v tréninku dokázal zajet v závodě 2:06. Godzilla dokázala k překvapení všech Petrovi zdatně sekundovat a tak piloti drželi double ve třídě a jen v absolutním se mezi nás neustále tlačil Ivo Král s neskutečně rychlýma rukama na Kitovém Golfu . . .   V závěrečné jízdě musel Petr zajet čas pod 2:06,40 aby mohl pomýšlet na vítězství . . . celý team včetně v 3. jízdě nestartujícího Jirky s Godzillou stáli u lifetimingu a Petr to dokázal 2:05,62, nejenže zvítězil ve skupině, ale tímto časem smazal i Královo náskok a Petr Pašek s Imprezou vybojoval i 1.abs 

Super Víkend . . . Díky všem . . .A pojďme na okruhy

Mezinárodní mistrovství Carbonia Cup středa 11.6.2014 autodrom Most

In action is Škoda :-D ,

V první řadě obrovské díky a pochvala před nastoupenou jednotkou našemu šéfmechanikovi, mozku který na nás dohlíží, vše řídí co se týče našich strojů Jendovi Mikšátkovi – našenu svatému Coperfieldovi by Wars Most . . . To co dokázal za poslední měsíc je z jiné planety . . . THkx :-D

Pepovi, Tomovi, Jardovi a Pavlovi díky za logistiku, přípravu a za občasný nervy . . . . díky bratrům Lysákům za podporu a skvělé osvěžení dortíky, Kino Cafe Most za skvělou zásobu chlazených nápojů a koktejly pro naše hosty . . . For Support Blance a Petrovi z RTT, že nás přijeli i ve svém nabitém

 

harmonogramu potěšit svojí energií a  … vy víte :-D, velké díky Wernerovi a Eve Smejkalové z Autoexpres Litvínov

90 vozů značek Ferrari,Ultima,Porsche,BMW opět slibovala velký fight pro naše Škodověnky které startovaly v obou divizích A a A+. Vítek s Octaviií KTCR EVO III absolovoval tréninky bez potíží a v kvaalifikaci zajel fantastické 1.místo ve skupině A8 a 4.čas absolutně , což někteří soupeři při řazení na startovní rošt závodu mírně řečeno nechápali :-D . . . Jirka s DTM v divizi A do 2000ccm byl papírovým favoritem, ale chtěl získat i absolutní vítězství, což se mu v kvalifikaci rozhodl znepříjemnit s mnohem silnějším a rychlejším vozem BMW Cup- Jan Semlbauer , který dokázal vyjet poleposition . .  dle vyjádření Jirky „ strašně moc se těším na souboj s klukama“ . . . Ale začněme Vítkem, ten po skvělém startu dokázal udržet pozici a i mnohem silnější vozy neměly v šikaně šanci a Vítek ač pronásledován triem – Corvetta, Renault Megane Trophy a BMW Michal Petrů, dokázal odolávat a postupně začal stahovat třetí v asbolutním pořadí Porsche GT3. V 8 kole  náhle Vítek bez zjevné příčiny svůj vůz odstavil a bylo po ptákách . . . Dle jeho vyjádření došlo k přehřátí brzdového systému, tak nechtěl riskovat potíže  a i přes velké zklámání raději nepokračoval . . .

Divize A . . . 25 vozů v šiku najíždí na letmý start , kdy první je BMW Jan Semlbauer, druhá Octavia našeho Jirky, třetí skvělý Renault Clio atd . . . padla zelená a je odstartováno, bok po boku na rovince do první šikany a tady se ukazuje síla nervů, průjezd šikanou  a Octavia jde ihned do vedení . . . pak už jen asfalt, asfalt . .  jak říká náš nový video mág Shark, se svými skvělými asistentkami. Auto vydrželo, benzín nedošel a tak systémem start – cíl,  si vyjel již letošní druhé vítězství ze dvou závodů Jirka s Octavii II DTM . . . Po dojetí došlo k vážení vozu s pilotem ( 1158kg ) a mohlo se slavit . . . Jupíííí.THKx

We supported : Ben Cristovao – Championship music . . .

Next race 21-22/6/2014 Bečov nad Teplou a 23/7/2014 Lausitzring

Odkazy na video

http://www.youtube.com/watch?v=Rm8L2gj6mO8

http://www.youtube.com/watch?v=kwdkM_NVKZU

http://www.youtube.com/watch?v=qW1gvJDOr1w

 

 

 

Carbonia Cup - Wars Project 2014 – okruhová bitva

Sobota 5.4.2014 byla pro team Wars project 2014 další zkouškou, jak je připravena technika pro okruhové závodění . . . Původně měl startovat Vítek Smejkal s jeho Octavii KTCR EVO III, ale ten po požáru při závodě Edda Cupu neměl vůz v kondici.Tak byla narychlo připravena Octavia II DTM pro divizi A ve třídě do 2000ccm s pilotem Stráňou . . . Avšak k nedostatku času, jen v loňské specifikaci se starým motorem , kdy s ohledem na přesluhující životnost byly sníženy max.ot/min z 8.200 na 7.500, jednotkou, tlumiči . . .

V pátek proběhl test, při kterém vůz po najetí do 2 kola přestal jet. Díky datům chefinženýr Coperfield ihned zjistil selhání palivové soustavy. Po hodinové opravě , jsme do toho šli znovu a úspěšně : lap by 1:51:20 byl vcelku uspokojivý . . .  

Nálada v teamu byla super, po administraci a technických přejímkách jsme se uložili ke spánku. V sobotu ráno 8:00 rozprava . . . 9:00 tréninky . . .  13:35 kvalda , kdy v posledním možném kole získal Stráňa s Octavii DTM pole position. Porazil tak silné  BMW Semlbauera, Raise a další silnější stroje v A2 a A3 sk. . . .

Bylo jasné, že závod bude bitva a diváci se tak mohli těšit na krásné souboje , což se splnilo  . . . První tři jezdci se vešli v cíli do 3s . . . Stránský dokázal odolat nejednomu atacku mnohem výkonnějších strojů BMW a tak se mu podařilo zvítězit v Mostě již poněkolikáté . . . V polovině závodu se dokázal Honza Semlbauer s BMW dotáhnout a zahájit tak útok ,což byl krásný souboj ze kterého vyšel vítězně po čistém souboji  Stransky . . .  Poté nasadil tempo k odtržení, což se mu povedlo a udržel náskok až do cíle, kdy spatřil šachovnicový prapor a mohlo se slavit :-D

Next race : KP – Bílina – 11-12.4.2014 RTT - Subaru Impreza WRC, Škoda Fabia S2000, Mitsubishi Lancer EVO FFR ,  Bílina – Kaňkov závod do vrchu na mistrovské trati . . . těšíme se na Vás !!!

Vše za podpory našich hrdých partnerů: RTT.cz, Autopodbořany.cz, RedBull, William art s.r.o., Qwert, Eqx.sk, APmotorsport, Sport 5,  GripTv, Magic Planet, Motormix,  Rallyinzert.cz, Rallybazar.sk, Ceskeokruhy.cz, Restart, Autodílylitvínov.cz,  Moet,  Zacapa Ron, Piloxing, GP racing Shop, Kalmar …

We supported : Ben Cristovao – Championship music . . .

Photo/Text :Wars -  Dan Sainz,Jiří Stránský,Fryb

 

 

 

http://www.motormix.cz/galerie/15-fotogalerie-okruhy/42510-edda-cup-2014-v-moste-a-pozar-octavie

Wars Project 2014 - Úspěch a oheň

Sobota 29.3.2014 byla pro team RTT, Autoexpres Litvínov a Autopodbořany.cz nejen procházkou růžovými sady . . .

Chef celého projektu Wars project 2014 při psaní této tiskové zprávy má obě nohy v ortézách a ruce v heřmánku, takže sobota byla fakt hustá . . .

A co vše se tedy událo?

Subaru Impreza WRC, Škoda Fabia S 2000 a Škoda Octavia KTCR EVO III šli do akce . . . EddaCup a Motorland Bělá . . . vše v jednom dni s minimem personálu, vše perfektně logisticky připravené,  . . . Hořeli jsme nedočkavostí na první porovnáni s konkurencí . . .

Tréninky na autodromu ukázaly velkou sílu a rychlost strojů, kdy s časy 1:48 a 1:51 oba piloti mohli být spokojeni . . . Ovšem po ukončení druhého kola tréninkové jízdy z Vítkovo Octavie vyšlehly plameny a nastalo drama, které  díky obětavosti několika jedinců neskončilo tragédií a za pomoci  chladného přístupu nakonec nedošlo k fatálním škodám na technice . . . Díky šéfmechanikovi Jendovi Mikšátkovi, Pavlu Pupsovi, Petru Paškovi, kluků z Edda Cupu, šéfovi Autodromu a několika dalším pilotům kteří vyběhli z boxů s hasičáky se povedlo odvrátit Vítkovo rychlý konec sezóny . . . Pokud sem někoho opomněl, se omlouvám a velmi děkuji za pomoc Vám všem !!!!

Vzápětí nato přišel telefonát od Vládi Myslivce, který se učil ovládat S2000 , že při jednom výletu mimo trať, také hasil . . . bez následků, pouze chytla tráva na louce . . .

RTT team zůstal v boji proti přesile 160 strojů „sám“ , ale na druhou stranu s obrovskou podporou diváků, kamarádů, známých, přátel a zejména rodiny . . . Petr Pašek dokázal v prvním závodě , kdy po druhé jízdě opanoval dokonce 2. místo, získat 3. místo E+2000 a 5. absolutně ze všech strojů . . .

Během přestávky dorazil Ben Cristovao s Lukášem Rychtaříkem . . .  . . a stal se tak symbolem dalšího boje do 2. závodu pro RTT team  . . .  došlo i na malou slavnostní chvíli, kdy na Subaru Impreza WRC . . . bylo umístěno logo  . . . championship music . . .

Petr Pašek nastoupil do druhého závodu v pohodě s perfektně fungujícím strojem . . . nutno podotknout, že Petr se s vozem učil a zvykal si na nové nastavení, grip a další vychytávky které se do vozu nainstalovaly . . . zvládl to perfecto a i ve druhém závodě udržel 3. místo před tvrdě dotírající konkurencí, takže se mohlo slavit, balit a jít na stupně vítězů . . . Gratulujeme Petře a jsme na tebe hrdí !!! Perfect Job !!!

Díky Edovi, Romanovi s Edda Cupu a za dodržení všech bezpečnostních procedur se Ben Cristovao a Lukáš Rychtařík úspěšně svezli po okruhu a okusili závodnický chlebíček . . .

Next race : 5.-6.4.2014 – místo Vítka, který má stroj u pana doktora na popáleninovém heveru, bude startovat Škoda Octavia DTM s pilotem – a to necháme jako překvapení . . . v rámci Carbonia Cupu a opět se sejdeme na mosteckém autodromu . . . Moc se na Vás těšíme přátelé . . .

Vše za podpory našich hrdých partnerů: RTT.cz, Autopodbořany.cz, RedBull, William art s.r.o., Qwert, Eqx.sk, APmotorsport, Sport 5,  GripTv, Motormix,  Rallyinzert.cz, Rallybazar.sk, Ceskeokruhy.cz, Restart, Autodílylitvínov.cz,  Moet,  Zacapa Ron, Piloxing, GP racing Shop, Kalmar …

We supported : Ben Cristovao – Championship music . . .

Photo/Text :Wars -  Dan Sainz,Jiří Stránský

 

Vítejte na stránkách špičkového závodního teamu. . . 

 

 

Welcome on wars side. . . 

                 Willkommen Sie auf wars seite . . . 

                                             Benvenuti sul nostro sito . . .

 

Lady´s and gentleman : START YOUR ENGINE 2014 season

 

www.wars.wbs.cz

aktualizováno: 04.01.2017 12:45:36